Skip to main content

Låt oss hjälpa dig att bevara tänderna livet ut!

Här får du och din familj de bästa möjligheterna till en god tandhälsa. Vi välkomnar alla, vuxna, ungdomar och barn till vår klinik.

Kliniken ligger centralt i Malmö i en fräsch, stor och ny renoverad lokal. Den är inredd med den senaste och modernaste utrustningen och vi har även panoramaröntgen som bland annat underlättar terapiplanering och implantatbehandling.

Parkeringsmöjligheterna är stora och kollektivtrafik finns bara några få steg från vår praktik. Vi har öppet fem dagar i veckan, med möjlighet till mer flexibla tider om det skulle behövas.

Vi garanterar tider utan väntetid och ni kan boka direkt via hemsidan, ringa eller mejla oss. Vi lovar att återkomma till dig inom någon timme.

Akuta tider finns varje dag.

Tandläkare

Zainab

Tog examen som tandläkare 2008 från tandvårdshögskolan i Malmö. Har både jobbat på folktandvården och privat. Zainab har stor erfarenhet av både vuxen- och barntandvård. Känd för att vara lugn. Brinner för tandläkaryrket och är i ständig utveckling. Utöver att vara tandläkare tycker Zainab om att umgås med familjen och dekorera tårtor.

“Målet är att inneha friheten att bedriva tandvårdverksamhet med patienten i fokus. Tveka inte, vi är intresserade av att ta hand om JUST dig och din munhälsa”

Tandhygienist

Linda

Linda är klinikens tandhygienist med lång erfarenhet inom privat tandvård samt uppsökande tandvård. Brinner för det hon gör. Hon är lugn och glädjespridare. Utanför sin arbetstid är hon en mycket duktig spinninginstruktör

“Hemligheten till bra patientbemötande är att kunna läsa av personen och individuell anpassa samtalet och behandlingen”

Tandsköterska

Katrin

Katrin har jobbat inom både privat tandvård samt uppsökande tandvård. Gillar nya utmaningar inom yrket för konstant utveckling. Att ta hand om patienter på det bästa sättet är största målet för arbetsdagen. Lugn och alltid glad. Umgås med familjen och vänner är vad hon sysslar med utanför kliniken

”Att träffa patienter varje dag ger mycket för ens inre utveckling. Vi bemöter våra patienter på samma sätt som vi vill att bli bemötta och behandlade”

Tandläkare

Marianne

Tandstudios nischtandläkare inom käkkirurgi. Tar hand om bl a implantatbehandlingar och enkla kirurgiska ingrepp. Visdomstand Problem? Det löser Marianne galant. Erfaren och lugn tandläkare som jobbat inom både folktandvården, uppsökande tandvård och på käkkirurgiska avdelningen på Malmö Tandvårdshögskola. 

“Kvalitet på det man gör är det viktigaste. Vi erbjuder säkra behandlingar som vi kan stå bakom !”

Tandhygienist

Safeta

Hon är klinikens solstråle. Tandhygienist som brinner för sitt yrke. Ger allt och lite till för att patienterna ska känna sig väl omhändertagna och rätt behandlade. Mer än 20 års erfarenhet inom folktandvården, privat tandvård och uppsökande tandvård. Utanför jobbet umgås hon gärna med familjen.

“För mig är det otroligt viktigt att patienten känner sig trygg i mina händer. Jag är här för mina patienter oavsett”

Tandsköterska

Susie

Tandsköterska med lång erfarenhet, Har både jobbat på folktandvården och privat. Susie är klinikens stjärna. Hon har stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter. Susie tycker om att pyssla och skapa bl a dockhus. Familjen är en viktig del av Susies liv.

“Att få träffa och ta hand om våra patienter ger oss chansen att vara medmänniskor dagligen. Välkommen till oss!”